Afvallen met hypnose, want hypnose is al langer bekend vanwege de mooie resultaten bij afslanken!

 

Ik bied 2 mogelijkheden aan:  "Hypnoslank" en de "Virtuele Maagband" ( voor personen met een BMI > 30 of die meer dan 10 kg willen afvallen)

 

Hypnoslank, want/wanneer:

Gewoontes doorbreken, wat is het lastig. Je wilt graag een paar kilo kwijt. Je wilt een gezond gewicht. Je gaat gemotiveerd aan de slag en toch.... In een druk bezet leven vallen we allemaal weer snel terug in onze oude gewoontes. 

Heb jij genoeg van diëten, calorieën tellen, shakes, pillen, fitness en noem maar op, … om uiteindelijk toch weer terug te vallen in je oude patroon?

Het werkt allemaal wel, zolang je er maar mee bezig blijft..., maar als je ermee stopt.. vliegen de kilo's er zo weer aan.

 

Dat patroon moet dus veranderen!

 

Laat je onderbewustzijn het werk voor jou doen!

 

Want je wil bewust wel afvallen, en probeert er dan ook van alles aan te doen, maar jouw onderbewustzijn denkt daar nu nog anders over!

Want je hebt jezelf geleerd dat je graag snoept ! Dat je gaat eten als je emotioneel bent, of dat je gewoon door eet terwijl je eigenlijk al voldaan bent! Doordat je dat gedrag bleef herhalen is je onderbewustzijn het gaan zien als iets dat goed voor jou is. Ze neemt je het werk uit handen door ervoor te zorgen dat je, zonder dat je er hoeft bij na te denken, dit gedrag blijft behouden.

 

Samen kijken we  wat de reden van jouw overgewicht is, en dragen dan met directe hypnose, jouw onderbewustzijn namens jou op om daar mee te stoppen! We geven als het ware het een andere taak: er voor zorgen dat je op een gezond gewicht gaat komen. En jou onderbewustzijn gaat er alles aan doen om dat doel te bereiken! Je zult bijvoorbeeld vanzelf minder trek hebben, je eetgewoonten veranderen, beweging,  spijsvertering zal gaan veranderen. Het kan van persoon 

tot persoon verschillen, maar het doel blijft hetzelfde: op een zo gezond en snel mogelijke manier naar dat gezonde gewicht komen en erop blijven !

 

En natuurlijk zal je er zelf ook wat voor moeten doen... en laten … maar als je bewustzijn en onderbewustzijn op één lijn zitten, gaat en voelt het bijna als vanzelf!

 

Ik geloof dat een gezond gewicht voor iedereen bereikbaar is. Als je maar weet hoe, en je daar de juiste begeleiding bij zoekt.

De aanpak van mij is erop gericht om niet alleen op BEWUST niveau, maar juist ook op ONBEWUST niveau patronen te doorbreken.

Het doel is om zo niet alleen af te vallen, het doel is een blijvend GEZOND GEWICHT.  Een gezond gewicht is zoveel meer dan alleen gezond. Lekker in je vel zitten, blij zijn met je lijf. Je voelt je fitter  en het geeft je meer zelfvertrouwen. Maar het kan ook betekenen dat het zo ( eindelijk wel) lukt gewicht te verliezen en te zien dat je DIABETES OMKEERBAAR is, of dat door gewichtsafname de bloeddruk normaliseert en er geen sprake meer is van HYPERTENSIE, en dat het zo ook  je risico op hart- en vaatziektes vermindert.

 

 

Meestal voldoen 1 á 2 sessies voor een goed resultaat. Kan van persoon tot persoon verschillen.

 

Kosten hypnosesessie: 90 euro

Tevoren intake met eerste kennismaking hypnose : kosten 50 euro