Virtuele maagband

 

 

Je hebt ernstig overgewicht en  bent al jaren bezig om af te vallen maar krijgt er maar een grip op! Je begint je zorgen te maken over je overgewicht en hebt het idee dat er iets drastisch moet veranderen. Maar je weet niet hoe..

Of ben je eigenlijk wel uitgekletst over het "waarom" van je overgewicht en weet je dat stiekem allemaal wel? Wil je nu écht van dat overgewicht af ?

  

De Virtuele ( hypnotische ) maagband is de oplossing!

 

Ik krijg regelmatig cliënten die hun hele leven al aan de lijn zijn. Ze vallen regelmatig veel af en komen daarna altijd weer aan. Afvallen is een strijd en niets lijkt te lukken op lange termijn. Vaak hebben ze al nagedacht of het advies gekregen een maagband te laten plaatsen of een andere vorm van  bariatrische chirurgie  te ondergaan. Dit is een ingrijpende  operatie, en de angst voor de operatie, de risico's en de bijwerkingen zijn vaak groot. 

Ook het traject om voor de operatie in aanmerking te komen schrikt vaak af. Je moet namelijk eerst door een aantal intakegesprekken met diverse behandelaars. Om als het ware goedgekeurd te worden voor een behandeling. Al deze gesprekken leveren vaak de nodige stress en frustratie op. Bovendien is er nog een heel natraject bij ziekenhuis en  verschillende hulpverleners.  Al met al voldoende redenen om een operatie zolang mogelijk uit te stellen. Helemaal als je weet dat het slagingspercentage van de operatieve maagband eigenlijk slechts 50 % is. 

 

Gelukkig is er een veel gezonder alternatief.  De virtuele maagband, ofwel de maagband die geplaatst wordt in hypnose! 

 

Virtuele maagband | Hypnose Eindhoven

 

De grote voordelen zijn :

 

- Geen operatie 

- 100% veilig

- Slagingspercentage 80 % !

. Geen risico's op complicaties

- Geen littekens

- Geen  herstelperiode 

- Geen wachttijden

- Oplossing van het probleem waar het overgewicht is ontstaan 

- Zeer kosteneffectief

- Geen ingewikkeld intake traject

- Gezond afvallen !

 

Het grote slagingspercentage van de virtuele maagband, ook wel de hypnoband genoemd, is zoals gezegd heel groot : 80 %. 

Dit heeft te maken met het wegnemen van de oorzaak van het overgewicht-probleem. Herken jij jezelf bijvoorbeeld in emotie-eten , dan wordt er een speciaal hypnosesessie gewijd aan het wegnemen van het emotie-eten. Hierdoor gaat er mentaal iets veranderen.  Het afvallen gaat stukken makkelijker en je houdt het ook beter vol!

De hypnoband gaat een leven lang mee, waardoor je ook na het afvallen een GEZOND GEWICHT kunt HOUDEN.

 

Het plaatsen van een virtuele maagband onder hypnose komt meer en meer in de belangstelling. Bij een hypnotische maagband is er geen sprake van een lichamelijke ingreep in een operatiezaal. De Virtuele maagband is een denkbeeldige maagband die onder hypnose wordt aangebracht  Het onderbewustzijn reageert alsof er een fysieke maagband is geplaatst waardoor je maag sterk verkleind is, en zal dus veel sneller het signaal geven dat je voldaan bent. Je hebt dus de werking van een fysieke maagband maar zonder de operatie en alle ongemakken en risico's.

Het is daarbij ook een volledig programma om de controle op je eet-en drinkgewoonte terug te krijgen ten behoeve van een gezonde leefstijl.

 

De virtuele maagband is dus geen dieet maar een levensveranderende behandeling !

 

 

 

Het standaard programma bestaat naast het intakegesprek  uit 4 hypnosesessies uitgevoerd over een periode van 4 tot 8 weken.

Om het programma blijvend te maken krijg je een werkboekje mee , met tips en opdrachten voor een sneller resultaat.

Om te zorgen dat je brein onder controle blijft , krijg je na de 4e hypnosesessie een audiohypnose mee die je thuis moet beluisteren. Het is absoluut essentieel dat je hier minstens 1 keer per dag naar luistert gedurende 30 opeenvolgende dagen. Hierna zijn de resultaten onbewust permanent verzegeld. 

 

 Programma

. Intakegesprek: Vertrouwen in mij en het vertrouwen in het slagen van de hypnose is de basis voor 

succes. Het is dus belangrijk dat we elkaar wat leren kennen. Daarom beginnen we  met een    intakegesprek. Hierin zal ik meer uitleggen over  hypnose werkt en doen we een hypnosetest. Hierin kun je alvast ervaren hoe hypnose werkt en hoe het voelt. We bespreken natuurlijk je persoonlijke wensen en doelstellingen, aangezien deze tijdens de hypnosesessies en vervolgconsulten het uitgangspunt zijn.

. Sessie 1: een een hypnosesessie voor de virtueel pre-operatieve ingreep.

. Sessie 2 : zal in het teken staan van de werkelijke hypnotische, virtueel operatieve ingreep.

. Sessie 4: zal het programma op een directe en doeltreffende manier compleet maken, aangepast op   je persoonlijke wensen en doelstellingen.

 . een evaluatiegesprek

 

 

De kosten voor dit standaard programma zijn totaal 550 euro.

 

De virtuele maagband is geschikt voor personen die meer dan 10 kilo willen afvallen,     

met een BMI van > 30

 

Voor personen die minder dan 10 kg af willen vallen, kan er een op maat gemaakt programma gemaakt worden.

 

BEN JE KLAAR VOOR EEN MAKKELIJKE , EFFECTIEVE EN DEFINITIEVE OMSLAG IN JE LEVEN?

Probeer eens HYPNOSE en 

Maak dan eens een afspraak voor een intakegesprek!