Wil je echt stoppen met roken en wil je dat dit voor altijd is?

 

Boek dan  nu een sessie om een NIET ROKER te worden!

 

Tijdens een hypnosesessie zullen we je in je onderbewustzijn de gedragspatronen die je naar een sigaret doen grijpen aanpakken. We kijken naar de aanleiding voor jou om naar een sigaret te grijpen. We kijken naar de aanleiding voor het roken en zorgen dat wanneer er de volgende keer een soortgelijke situatie zich voordoet, de drang naar een sigaret vervangen is door een gezondere, productieve reactie. Op deze wijze pakken we de oorzaak van het probleem aan en daarmee vervalt het risico dat je op een later moment onder bepaalde invloeden van buitenaf alsnog naar een sigaret grijpt.

 

Roken is een geestelijke verslaving 

Vandaar dat het zo belangrijk is om het onderbewustzijn aan te pakken!

Als je BEWUST beslist een niet-roker te zin, maak je een goede keuze. Maar zo lang je ONDERBEWUSTZIJN jou als roker ziet, is er een probleem. Je onderbewustzijn gaat je blijven aansporen om te roken want het heeft nog steeds die gewoonte. 

 

 

Je gelooft er nu nog in dat de sigaret, jouw "trouwe" vriend ervoor zorgt dat je het gezelliger hebt op het terras dan een niet-roker. En dat je minder last hebt van stress en dat je je beter kunt concentreren. En ja, zelfs dat je een crisissituatie beter te lijf kan gaan dan iemand die niet rookt! En daar heb je - op dit moment- ook gelijk in, omdat je nog leeft in de cirkel van verslaving. 

 

Jij kan STOPPEN MET ROKEN. 

 

Begin jezelf maar eens af te vragen wat roken je brengt. WAAROM je zou willen stoppen met roken. Benoem de voordelen van stoppen met roken. Stel jezelf voor als rookvrij persoon. Zie jezelf als rookvrij persoon in verschillende omgevingen. Trots op jezelf, krachtig , afgerekend met het verleden.

 

Gun jezelf een rookvrij bestaan.

Misschien heb je het gevoel dat jou dit niet gaat lukken omdat je het al vaak geprobeerd hebt. Misschien denk je dat stoppen met roken niet voor jou is weggelegd. Dat is NIET WAAR, maar je moet er wel wat voor DOEN. Voor niks gaat de zon op. Zeker de eerste week na de start van de sessie kun je het best lastig hebben. Ga ervan uit dat de mate waarin je het lastig hebt persoonsafhankelijk is. 

Laat je daarom via Hypnosepraktijk Nispen begeleiden in dit proces , want naast mijn bekwaamheid en jarenlange ervaring als  "Rookstop- begeleider" ( Stop Met Roken programma vanuit Zorgroep West Brabant in de Huisartsenpraktijk) , heb ik een extra  'Tool' in handen om je te helpen een niet -roker te worden.

 

"Mijn specialisatie in de Hypnotherapie is begonnen om mensen nog beter te kunnen begeleiden met STOPPEN met ROKEN". 

 

 

Stoppen met roken doe je voor jezelf en voor niemand anders. De wil om te stoppen ligt bij jou. Wil jij écht stopen met roken kun je met gemak minimaal 7 motieven opnoemen WAAROM jij wilt stoppen met roken. Vul dit maar eens in voor jezelf en tel het aantal voordelen maar eens op. Roken is verleden tijd als jij dat wilt.

Kun je met gemak 7 motieven noemen?  Wil jij écht stoppen met roken en ben je bereid ervoor te gaan, dan help ik je met behulp van de modernste hypnosetechnieken. Hypnose is een doeltreffende en relaxte manier om van het roken af te komen. Zo sta je er niet alleen voor tijdens moeilijke momenten, maar heb je hulp van aangeleerde technieken. Je zult verbaast staan van jezelf !

 

Directe Hypnose is  een unieke , beproefde  en uiterst effectieve methode bij Stoppen met roken en is niet alleen mogelijk in Hypnosepraktijk Nispen, het is zelfs gemakkelijk. Na 1 sessie kun je al  een niet roker zijn! Na een succesvolle hynosesessie is er een aanzienlijk verschil met betrekking tot drang en ontwenningsverschijnselen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wacht niet te lang. De sessies verdienen zichzelf  gemakkelijk terug als je stopt roken met roken.

Maak een afspraak voor een intakegesprek. 

 

Kosten intake gesprek: 50 euro

Hypnosesessie: 90 euro